Ξετρυπώνουμε καθημερινά τις μεγάλες προσφορές και τις συγκεντρώνουμε σε μία σελίδα.
75

*** ΚΥΨΕΛΗ *** Μόνο 75€ για (5) ημέρες / (4) διανυκτερεύσεις

για δύο (2) άτομα, για διαμονή σε πλήρως εξοπλισμένο Studio 27 τετραγωνικών μέτρων, με δωρεάν internet και θέση στάθμευσης σε 3όροφη οικοδομή στην Κυψέλη (πλησίον Φωκίωνος Νέγρη). Πολύ κοντά σε supermarket, εστιατόρια και λεωφορεία προς όλες τις κατευθύνσεις της πόλης. Κατάλληλο για άτομα που θέλουν μια οικονομική ολιγοήμερη διαμονή στην Αθήνα!!

Προσφορά ClickDeals

Πλήρως εξοπλισμένο Studio 27 τετραγωνικών μέτρων, με δωρεάν internet και θέση στάθμευσης, σε 3όροφη οικοδομή στην Κυψέλη (πλησίον Φωκίωνος Νέγρη). Πολύ κοντά σε supermarket, εστιατόρια και λεωφορεία προς όλες τις κατευθύνσεις της πόλης. Κατάλληλο για άτομα που θέλουν μια οικονομική ολιγοήμερη διαμονή στην Αθήνα. Το Studio βρίσκετε στην Κυψέλη, στην οδό Αστυπαλαίας. Το Studio βρίσκεται στον Γ' όροφο χωρίς ανελκυστήρα και είναι εξοπλισμένο με: Γωνία κουζίνας με 2 ηλεκτρικά μάτια Ψυγείο Βραστήρα Λουτρό Κλιματισμό Τηλεόραση Διπλό Κρεβάτι Δωρεάν Internet Θέση Στάθμευσης Κλινοσκεπάσματα Πετσέτες Μεγάλο Μπαλκόνι Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την ClickDeals.gr Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί αγορά του κουπονιού.

ΑΡΧΙΚΗ ΑΞΙΑ150 €
ΕΚΠΤΩΣΗ50%
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ClickDeals
ΠΕΡΙΟΧΗ Αθήνα
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ξενοδοχεία
ΛΗΓΕΙ ΣΕ Ληγμένη
ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Πριν 28 μήνες
ΑΓΟΡΕΣ3
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 0,0 (από 0 μέλη)

Παρόμοιες Προσφορές

Δεν βρέθηκαν παρόμοιες προσφορές
Found.gr

Πλήρως εξοπλισμένο Studio 27 τετραγωνικών μέτρων, με δωρεάν internet και θέση στάθμευσης, σε 3όροφη οικοδομή στην Κυψέλη (πλησίον Φωκίωνος Νέγρη). Πολύ κοντά

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015, 9:09 μμ

Ενεργές προσφορές: 69.252

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@found.gr

Προβολή | Επιχειρήσεις | Affiliates | Ευκαιρίες καριέρας | Επικοινωνία