Ξετρυπώνουμε καθημερινά τις μεγάλες προσφορές και τις συγκεντρώνουμε σε μία σελίδα.
13

Πολυκόφτης Φρούτων & Λαχανικών (-56.66%) - 13€ από 30€

(Έκπτωση 56,66%) για έναν εξελιγμένο πολυκόφτη φρούτων και λαχανικών με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα Sulehria Store στην Ομόνοια ή με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας. Κερδίστε χρόνο και δημιουργήστε μοναδικές σε παρουσίαση συνταγές.

Προσφορά DoItNow

Χαρακτηριστικά πολυκόφτη Nicer Dicer: Επαγγελματικά και καλύτερα κοψίματα φρούτων και λαχανικών κάθε φορά. Μικρό σε μέγεθος. Εύκολο στον καθαρισμό. Εξοικονομεί χρόνο και χρήμα. Περιλαμβάνει: Μία βάση Δύο λεπίδες Δύο δοχεία Δύο καπάκια Ένα μαχαίρι DVD με demo

ΑΡΧΙΚΗ ΑΞΙΑ30 €
ΕΚΠΤΩΣΗ57%
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ DoItNow
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Προϊόντα
ΛΗΓΕΙ ΣΕ Ληγμένη
ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Πριν 30 μήνες
ΑΓΟΡΕΣ16
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 0,0 (από 0 μέλη)

Παρόμοιες Προσφορές

11,90€
Μακρύ επιχρυσωμένο κολλιέ ροζάριο της σειράς Secret, από το 61 Accessories- Silver Art! : Η προσφορά ισχύει έως και τις 31/05/2015, Δευτ., Τετ. 09.00 - 18.00, Τρ., Πέμπ., Παρ. 09.00 - 21.00 και Σάβ. 09.00 - 15.00. Κάθε κουπόνι αφορά ένα μακρύ επιχρυσωμένο κολλιέ ροζάριο της σειράς Secret που μπορεί να φορεθεί είτε στην μακριά και χαλαρή εκδοχή του (μάκρος 100cm) ή περασμένο δύο φορές γύρω από το λαιμό, για ένα πιο κοντό αποτέλεσμα. Είναι στολισμένο περιμετρικά με πέτρες από όνυχα. Επιλέγετε ένα από τα εξής: Παραλαβή από το κατάστημα (αρχικής 39€, τελικής 11,90€) Πανελλαδική αποστολή (αρχικής 42€, τελικής 14,90€) Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία σχέδια: Κολλιέ ροζάριο από όνυχα, με μπλε αχάτη και επιχρυσωμένο φύλλο στο πλάι. Κολλιε ροζάριο από όνυχα, με λευκό αχάτη και μεταλλική φούντα. Κολλιέ ροζάριο από όνυχα και μάτι από σμάλτο. Για την παραγγελία σας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 210 3231392, τουλάχιστον 1 μέρα πριν την επίσκεψή σας στο κατάστημα για παραλαβή από αυτό και τουλάχιστον 3 - 4 ημέρες πριν από την επιθυμητή ημερομηνία παραλαβής, για αποστολή στο χώρο σας. Κατά την επικοινωνία αναφέρετε το όνομα, τον κωδικό του κουπονιού, το σχέδιο της επιλογής σας, το τηλέφωνο επικοινωνίας και τη διεύθυνση σε περίπτωση αποστολής. Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη. Είναι απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σας ή η έγκυρη αναφορά του κωδικού του με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας, την ημέρα της παραλαβής. Αν με υπαιτιότητα του αγοραστή, δεν χρησιμοποιηθεί το κουπόνι μέσα στη διάρκεια ισχύς του, το site δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν υποχρεούται να το ακυρώσει και να επιστρέψει τα χρήματα στον αγοραστή. Η Εταιρεία μας δεν συμμετέχει στις συμβάσεις πώλησης, αλλά συνιστά τρίτο διαμεσολαβητή & ουδεμία ευθύνη φέρει για τις συμβάσεις πώλησης. Το προϊόν/υπηρεσία τιμολογείται απευθείας από τον Προμηθευτή προς τον Αγοραστή. Η Εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ζήτημα ανακύψει σχετικά με την παράδοση του προϊόντος/υπηρεσίας από τον Προμηθευτή στον χρήστη.
Προσφορά GoldenDeals
αρχική αξία: 39 € έκπτωση: 69%
ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες Προϊόντα
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 41 ΑΓΟΡΕΣ
Found.gr

Ξετρυπώνουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ΜΕΓΑΛΕΣ προσφορές και τις συγκεντρώνουμε σε ΜΙΑ σελίδα.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Απριλίου 2015, 6:20 πμ

Ενεργές προσφορές: 45.691

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@found.gr

Προβολή | Επιχειρήσεις | Affiliates | Ευκαιρίες καριέρας | Επικοινωνία