Ξετρυπώνουμε καθημερινά τις μεγάλες προσφορές και τις συγκεντρώνουμε σε μία σελίδα.
13

Πολυκόφτης Φρούτων & Λαχανικών (-56.66%) - 13€ από 30€

(Έκπτωση 56,66%) για έναν εξελιγμένο πολυκόφτη φρούτων και λαχανικών με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα Sulehria Store στην Ομόνοια ή με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας. Κερδίστε χρόνο και δημιουργήστε μοναδικές σε παρουσίαση συνταγές.

Προσφορά DoItNow

Χαρακτηριστικά πολυκόφτη Nicer Dicer: Επαγγελματικά και καλύτερα κοψίματα φρούτων και λαχανικών κάθε φορά. Μικρό σε μέγεθος. Εύκολο στον καθαρισμό. Εξοικονομεί χρόνο και χρήμα. Περιλαμβάνει: Μία βάση Δύο λεπίδες Δύο δοχεία Δύο καπάκια Ένα μαχαίρι DVD με demo

ΑΡΧΙΚΗ ΑΞΙΑ30 €
ΕΚΠΤΩΣΗ57%
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ DoItNow
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Προϊόντα
ΛΗΓΕΙ ΣΕ Ληγμένη
ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Πριν 33 μήνες
ΑΓΟΡΕΣ16
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 0,0 (από 0 μέλη)





Παρόμοιες Προσφορές

16
Προστασία για τον υπολογιστή σας!! Λύστε τα χέρια σας, προστατέψτε τον υπολογιστή σας με την Αντιολισθητική Βάση Ψύξης Ergostand!! Μόνο 16€ από 35€ για μια αντιολισθητική βάση ψύξης Ergostand με πέντε επίπεδα ανάκλησης για να διευκολύνετε τις πιέσεις που ασκούνται στο λαιμό σας και στους καρπούς των χεριών, αλλά και να προστατέψετε το φορητό υπολογιστή σας από την υπερθέρμανση. Με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα SULEHRIA BROTHERS στην Ομόνοια ή πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας!! : Η προσφορά περιλαμβάνει: Μια Αντιολισθητική Βάση Ψύξης Ergostand Χαρακτηριστικά: 5 διαφορετικές ρυθμίσεις ύψους για να διευκολύνει την πίεση στο λαιμό και στους καρπούς σας Μεγάλη απόδοση ψύξης Αθόρυβο Ανεμιστήρα Ρυθμιζόμενη Αντιολισθητική Βάση για κατόχους Notebook από 9 "~ 17" 2 θύρες USB 2.0 2 πίσω κλιπ καλωδίου Πλευρικές λαβές για τη διαχείριση των καλωδίων. Διαστάσεις (Π / Υ / Δ) 370 x 265 x 33 ~ 58 χιλιοστά.
Προσφορά Lordofthedeals
αρχική αξία: 35 € έκπτωση: 54%
ΛΗΓΕΙ σε 18 ώρες Προϊόντα
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 3 μήνες 52 ΑΓΟΡΕΣ
7,90€
Φορτιστής Αυτοκινήτου Με Τρείς Εξόδους USB!!7.90€ για ένα (1) φορτιστή αυτοκινήτου με 3 εξόδους USB, από το κατάστημα SULEHRIA STORE στην Αθήνα ή 10.90€ για πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας!! Αυτός ο μικρός και βολικός φορτιστής θα φροντίσει να έχετε πάντα ενέργεια όχι μόνο εσείς, αλλά και οι συνεπιβάτες σας. Με τριπλή έξοδο USB, είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας!! : Δυνατότητα εξαργύρωσης της προσφοράς άμεσα είτε με παραλαβή από το κατάστημα SULEHRIA STORE στην Πανεπιστημίου 63-Αθήνα είτε με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας με την αγορά του κουπονιού και έως τις 31/08/2015. Η προσφορά περιλαμβάνει τις επιλογές: ~ 7.90€ για ένα (1) φορτιστή αυτοκινήτου με 3 εξόδους USB, με παραλαβή από το κατάστημα SULEHRIA STORE στην Αθήνα. ή ~10.90€ για ένα (1) φορτιστή αυτοκινήτου με 3 εξόδους USB, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής. Ο Φορτιστής Αυτοκινήτου διαθέτει: Μία έξοδο με δυνατότητα φόρτισης 5VDC-2100mA Μία έξοδο με δυνατότητα φόρτισης 5VDC-2000mA Μία έξοδο με δυνατότητα φόρτισης 5VDC-1000mA Σε λευκό χρώμα με χρωματιστή λεπτομέρεια στο πάνω μέρος, χρυσαφί, ασημί και πράσινο χρώμα (κατόπιν διαθεσιμότητας) Χαρακτηριστικά: Φορτιστής Αυτοκινήτου με 3 Υποδοχές USB DCinput: 12V ~ 24V (ιδανικός και για φόρτιση σε λεωφορείο ή φορτηγό) Output: 5V 3.A Υλικό: πλαστικό ABS – Αλουμίνιο Μέγεθος (περίπου): 35 x24 x 60 mm Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει καλώδιο USB. Για παραλαβή ώρες λειτουργιάς του καταστήματος SULEHRIA STORE Πανεπιστημίου 63: Δευτέρα - Σάββατο 11:00-20:00, εκτός από τις επίσημες αργίες. Για την πανελλαδική αποστολή απαραίτητη η αποστολή email: info@sulehria.gr όπου δηλώνετε όνομα παραλήπτη, κωδικό κουπονιού και τη διεύθυνση αποστολής. Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού και προσκόμιση κατά την παραλαβή.
Προσφορά DealTown
αρχική αξία: 15 € έκπτωση: 47%
ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα Προϊόντα
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 25 μέρες 32 ΑΓΟΡΕΣ
14,90€
14.90€ για ένα (1) Puppy Potty Pad την φορητή τουαλέτα για κουταβάκια που βοηθάει στην εκμάθηση τους, από το κατάστημα SULEHRIA STORE στην Αθήνα ή 18.90 με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στον χώρο σας!! : Δυνατότητα εξαργύρωσης της προσφοράς άμεσα είτε με παραλαβή από το κατάστημα SULEHRIA STORE στην Πανεπιστημίου 63-Αθήνα είτε με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας με την αγορά του κουπονιού και έως τις 31/08/2015. Η προσφορά περιλαμβάνει τις επιλογές: ~ 14.90€ για ένα (1) Puppy Potty Pad, με παραλαβή από το κατάστημα SULEHRIA STORE στην Αθήνα. ή ~ 18.90€ για ένα (1) Puppy Potty Pad, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής. Χαρακτηριστικά: 100% Οργανικό γκαζόν Είναι στο ίδιο επίπεδο με το έδαφος και τα σκυλάκια δεν χρειάζεται να σκαρφαλώνουν Είναι η μόνη φορητή τουαλέτα με συνθετικό γρασίδι, σχεδιασμένη ειδικά για κουτάβια Οι επιφάνεια είναι αντιολισθητική Τα υγρά περισυλλέγονται στο κάτω μέρος και το γρασίδι μένει στεγνό Εύκολος καθαρισμός με νερό Δεν χρειάζονται ανταλλακτικά Για παραλαβή ώρες λειτουργίας του καταστήματος SULEHRIA STORE Πανεπιστημίου 63: Δευτέρα - Σάββατο 11:00-20:00, εκτός από τις επίσημες αργίες. Για την πανελλαδική αποστολή απαραίτητη η αποστολή email: info@sulehria.gr όπου δηλώνετε όνομα παραλήπτη, κωδικό κουπονιού και τη διεύθυνση αποστολής. Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού και προσκόμιση κατά την παραλαβή.
Προσφορά DealTown
αρχική αξία: 32 € έκπτωση: 53%
ΛΗΓΕΙ σε 5 ώρες Προϊόντα
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 12 μήνες 19 ΑΓΟΡΕΣ
34,90€
Για να μην χάνετε στιγμή από τα ταξίδια σας ! 34,90€ για μία (1) Καταγραφική Full HD DVR Κάμερα Αυτοκινήτου 1080p Mini Black Box για αξέχαστα ταξίδια και διαδρομές. Υπάρχει Δυνατότητα Πανελλαδικής Αποστολής ! Μια προσφορά από το Sulehria Store στην Ομόνοια ! Αρχική τιμή 95€ ! Έκπτωση 63% : Στοιχεία της προσφοράς: - Η προσφορά των 34,90€ αφορά έμία (1) Καταγραφική Full HD DVR Κάμερα Αυτοκινήτου 1080p Mini Black Box. - Η συσκευασία περιλαμβάνει: * Την βιντεοκάμερα * Βεντούζα στήριξης * Καλώδιο σύνδεσης με ηλεκτρονικό υπολογιστή * Τροφοδοτικό για τροφοδοσία αυτοκινήτου 12 - 24 V. Χαρακτηριστικά: * Ευρυγώνιος φακός 160 μοιρών High Resolution A+. * Ανάλυση full High-Definition 1080 (1920*1080 FHD resolution). * Υποστηρίζει λειτουργία one-key play back ενώ συνεχίζει τη λήψη. * Ψηφιακό Zoom. * Ιnfrared night vision. * 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. * 5 Megapixels κάμερα και ανίχνευση κίνησης (Sensor: 5M CMOS). * Ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη (1.5" inch LCD screen). * Ανιχνευτής κίνησης. * Αντικραδασμική λειτουργία. * Time and date display. * Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-ion. * Υποστήριξη εξωτερικής μνήμης 32 GΒ (micro SD δεν περιλαμβάνεται). * Γλώσσες : English, Russian, Italian, Spain, French, Portugal, Japanese, Korean, Simplified Chinese. * Φόρτιση μέσω USB port. * Βάρος 45 γρ. Όροι της προσφοράς: - Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει έως τις 30/09/2015 !! - Το κουπόνι είναι διαθέσιμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά την αγορά του. - Η προσφορά δεν συνδυάζεται με άλλες εκπτώσεις ή προσφορές της επιχείρησης. -Στη περίπτωση παραλαβής του προϊόντος από το κατάστημα, θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία. - Υπάρχει η δυνατότητα Πανελλαδικής Αποστολής με χρέωση 3,50€ (σε συννενόηση με την επιχείρηση) Στη περίπτωση της αποστολής του προϊόντος στο χώρο σας, επικοινωνείτε με την επιχείρηση και αναφέρετε τα στοιχεία του κουπονιού και τα στοιχεία αποστολής. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2130045567 Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Σάββατο : 11:00-19:00 - Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομισθεί σε έντυπη μορφή.
Προσφορά Alltimedeals
αρχική αξία: 95 € έκπτωση: 63%
ΛΗΓΕΙ σε 18 ώρες Προϊόντα
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 3 μήνες 18 ΑΓΟΡΕΣ
Found.gr

Χαρακτηριστικά πολυκόφτη Nicer Dicer: Επαγγελματικά και καλύτερα κοψίματα φρούτων και λαχανικών κάθε φορά. Μικρό σε μέγεθος. Εύκολο στον καθαρισμό. Εξοικονομεί

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015, 6:12 πμ

Ενεργές προσφορές: 86.009

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@found.gr

Προβολή | Επιχειρήσεις | Affiliates | Ευκαιρίες καριέρας | Επικοινωνία